BESTUREN VANUIT JE KRACHT

ONTWIKKELPROGRAMMA

  

Dit nieuwe programma is een afwisselend programma dat gericht is op je persoonlijke ontwikkeling, vaardigheden en kennis. Aan de hand van een aantal coachgesprekken werk je aan je persoonlijke leerdoelen en groei.

Daarnaast verdiep je je in de veranderende wereld. Niemand weet precies waar het naar toe gaat. Maar dat de wereld niet blijft zoals die is, is zeker. Hoe beinvloeden deze veranderingen en waarden in de samenleving jouw rol als bestuurder? En hoe kan je vanuit jouw rol betekenis geven aan de sector. Hoe draag je je verhaal uit en hoe leg je de verbinding met anderen?

 

Wat leer je?

  • Je leert je natuurlijke gedragsstijl te herkennen en weet wat daarvan het effect is op anderen. Je leert hoe je effectief communiceert met mensen met een andere stijl.
  • Je leert hoe je kort kan vertellen waar je voor staat.
  • Je leert meer over de veranderende wereld. Je krijgt les van gastdocenten die veel weten over de transitie waarin we zitten en krijgt voorbeelden te zien van mensen en ondernemers die het anders doen.

Na afloop

  • Kun je vanuit eigen kracht met meer impact besturen.
  • Je kent je eigen gedragsstijl en weet hoe je kan communiceren met mensen met een andere stijl. Je kan je verhaal overbrengen en je kunt makkelijker het debat aangaan.
  • De veranderingen die plaats vinden kun je beter plaatsen en je hebt meer duidelijkheid gekregen over wat dat betekent voor jouw rol als bestuurder.

Data
Dit programma bestaat uit 4 bijeenkomsten:
Tijdstip 10.30 -18.30 uur op wisselende locaties in het land

Bijeenkomst 1     19 december 2019
Webinar                januari (exacte datum nog niet bekend ) online kan vanuit huis gevolgd worden duur: 1 uur
Bijeenkomst 2     30 januari 2020
Bijeenkomst 3     17 maart 2020
Bijeenkomst 4      23 april 2020 Debattraining slotbijeenkomst samen met Topprogramma en Talentenprogramma 10.30- 19.30 uur.