AGRIFOOD DEBAT NETWERK

VAARDIGHEIDSTRAINING

In dit netwerk krijg je het debatteren onder de knie en vergroot je tegelijkertijd je netwerk. In het AgriFood Debat Netwerk leren deelnemers kritisch luisteren, overtuigend formuleren, spreken met impact, helder denken, sterk argumenteren en inspirerend spreken. Kortom: de communicatietechnieken die overtuigen!

 

Door maandelijks actief te werken aan je debatvaardigheden sta je sterker in de verschillende discussies rondom de thema’s veehouderij, voedsel en natuur. Kortom: leer de inhoud te verbinden met de vorm.

 

De huidige leden zijn al een prachtige mix van bedrijfsleven, boeren, overheid en onderzoekers.

Om deel te kunnen nemen aan dit netwerk moet je eerst de instap training 'Bootcamp Debatteren: de kunst van het overtuigen' hebben doorlopen.

Ga voor meer informatie en data naar de website van AgriFood Debat Netwerk: 

https://agrifooddebat.nl/

 

Ook voor ondernemers
Ondernemers kunnen eveneens deel nemen aan het AgriFood Debat Netwerk. De prijs leden en niet-leden voor een jaarlidmaatschap is terug te vinden op de site van AgriFood Debat Netwerk. 

Ondernemers in de agrarische sector kunnen deelnemen aan bepaalde trainingen. Voor LTO-leden is er een speciale ledenprijs. Aanmelden voor agrarische ondernemers kan via het speciale aanmeldformulier agrarische ondernemers