KRACHTIG DEBATTEREN EN OVERTUIGEN

VAARDIGHEIDSTRAINING

Jouw verhaal goed kunnen vertellen, zodat anderen enthousiast naar jouw goed onderbouwde boodschap willen luisteren. Deze vaardigheid komt goed van pas in de huidige maatschappij. Die zich kenmerkt door een hoge mate en snelle manier van het creëren van beeldvorming. Deze training laat je oefenen in het onderbouwen van jouw boodschap met argumenten en leert je de boodschap goed overbrengen.

Wat leer je?
Je leert jouw overtuigingskracht te vergroten. En daarbij het verschil te herkennen tussen debatteren en discussiëren. Je leert om jouw argumenten snel te vinden en te ordenen, voor én tegen. Je leert snel reageren en het kunnen onderscheiden van relevante en niet relevante aanvallen. Zodat je jouw eigen lijn kunt vasthouden en het eigen standpunt overeind blijft.

Na afloop
Kun je een gestructureerd, overtuigend en onderbouwd betoog houden over een (jouw) visie. Je kunt samenvatten en korter, duidelijker en aantrekkelijker formuleren. Adequaat  reageren is te leren! Hierbij gaat het om de kunst inhoudelijk sterke bijdragen nauwkeurig, to the point, snel, maar ook aantrekkelijk en pakkend te kunnen formuleren.

Data
De training bestaat uit vier avond bijeenkomsten:
8   januari 2020, 19.00-22.00 uur
15 januari 2020, 19.00-22.00 uur
5  februari 2020, 19.00-22.00 uur
12 februari 2020, 19.00-22.00 uur

Locatie: Kantoor LTO Noord Zwolle