Schrijf je nu in!

Inschrijving Besturen vanuit je Kracht gestart!

Besturen met impact. Het verschil kunnen maken met je bestuurswerk. Wil je als bestuurder meer gebruik maken van je kwaliteiten, effectiever zijn in je bestuurswerk en inspelen op wat er speelt in de wereld om je heen? Schrijf je dan in voor het ontwikkelprogramma ‘Besturen vanuit je kracht’. Hoe meer de wereld om je heen in beweging is, hoe belangrijker het is om helder zicht te hebben op je eigen kwaliteiten en persoonlijkheid.

Tussen november en mei kom je vijf keer een dag bij elkaar waarbij we iedere keer een ander thema belichten. Daarnaast heb je een intervisiebijeenkomst en een individueel coachgesprek.

Tijdens deze bijeenkomsten leer je met meer impact te besturen. We gaan aan de slag met persoonlijke en bestuurlijke ontwikkeling. Thema’s als communicatieve vaardigheden, persoonlijk leiderschap, bestuurlijke vaardigheden en het vergroten van je netwerk binnen en buiten LTO komen aan de orde. Je leert van de trainers, de (gast-)docenten en elkaar.

Daarnaast doe je inspiratie op doordat we iedere bijeenkomst op een andere (agrarische) locatie organiseren (met uitzondering van bijeenkomst 4) en verschillende sprekers uitnodigen.

Meer informatie en inschrijven: Besturen vanuit je kracht – LTO Academie

HomeInschrijving Besturen vanuit je Kracht gestart!