Live trainingen LTO Academie opgeschort tot en met 3 december 2021

Afgelopen vrijdag 12 november 2021 vond de persconferentie plaats vanuit de overheid met daarin de aankondiging van strengere maatregelen om de oplopende besmettingscijfers Covid-19 terug te dringen.

Omdat er de komende maand meerdere live trainingen gepland zijn vanuit de LTO Academie waar we met (soms grote) groepen bij elkaar zitten, hebben we overlegd wat onze strategie hierin zou moeten zijn.

We kunnen en willen niet het risico nemen dat er tijdens onze trainingen een besmettingshaard zou ontstaan. Daarnaast conformeren we ons aan de richtlijnen die onze werkmaatschappijen (onze LTO-familie) hebben afgegeven om onze verantwoordelijkheid te nemen (werk zoveel mogelijk thuis, overleg zoveel mogelijk digitaal).

Het belang van de deelnemers aan onze trainingen staat altijd voorop.

Daarom hebben we met pijn in ons hart besloten alle live trainingen op te schorten tot en met 3 december 2021. Dat is de datum van de eerstvolgende persconferentie. Op basis van de informatie/richtlijnen/maatregelen die we dan te horen krijgen baseren we onze vervolgstappen.

Heb je je ingeschreven voor een live training die valt in deze periode?
Dan krijg je persoonlijk bericht van de trainer over het vervolg hiervan (omzetten naar digitaal of het afstemmen van een mogelijke nieuwe datum).

Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op.

HomeLive trainingen LTO Academie opgeschort tot en met 3 december 2021