LTO Academie zoekt een Specialist leren en ontwikkelen (32 uur)

Met de focus op: doorontwikkeling online leerplatform, e-learning ontwikkelen en projectmanagement

Wij zoeken een nieuwe collega!

Word jij enthousiast van het ontwikkelen, in welke vorm dan ook, van professionals in de land- en tuinbouwsector?

LTO Academie zoekt een

 

Specialist leren en ontwikkelen (32 uur)

Met de focus op: doorontwikkeling online leerplatform, e-learning ontwikkelen en projectmanagement

 

Wat ga je doen?
Je bent mede verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van ontwikkelprogramma’s en (online) trainingen van de LTO Academie voor de professionals van de LTO organisaties.

We zoeken iemand die als specialist leren en ontwikkelen van veel markten thuis is. Je werkzaamheden zijn divers. De ene dag ben je bezig met het ontwerpen van een e-learning module voor bijvoorbeeld LTO medewerkers, de andere dag faciliteer je een training aan bestuurders. Of je ontwerpt samen met een (externe) trainer een ontwikkelprogramma voor agrarische ondernemers.

Elke collega in het team heeft een eigen focusgebied. Voor deze vacature zijn we met name op zoek naar iemand met kennis en ervaring in digitale leersystemen. De LTO Academie werkt met het LMS systeem Qollab. Onze nieuwe collega werkt van nature gestructureerd en geordend en wordt blij van projectmanagement.

Verder zorg jij, samen met de andere collega’s van het team, voor:

  • Het signaleren en analyseren van leervragen;
  • Het ontwerpen en ontwikkelen van (blended) leeroplossingen;
  • Het dragen van verantwoordelijkheid van een ontwikkelprogramma. Waarbij je het programma faciliteert en collega’s uit de werkorganisatie/externe trainers begeleidt/aanstuurt;
  • Het projectmanagement bij implementatie en doorontwikkeling van ons online leerplatform.

Wat breng je mee?
Als specialist leren en ontwikkelen voel je je enorm betrokken bij de ontwikkeling van de mensen in de land- en tuinbouwsector. Je bent communicatief vaardig, je bent goed in staat om het juiste contact met de deelnemers te maken en hun taal te spreken.

Je houdt van zelfstandig werken, maar je bent ook een teamspeler. Je bent een echte ‘afmaker’ die gestructureerd werkt; Je bent assertief, proactief en je houdt de rust en het overzicht in een dynamische omgeving. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je:

  • Een passende hbo-opleiding en ruime en relevante ervaring hebt in het vak van specialist leren en ontwikkelen;
  • Ervaring hebt in het ontwerpen en ontwikkelen van e-learning modules;
  • Affiniteit hebt met de agrarische sector;
  • Organisatiesensitief bent;
  • Flexibel bent en ook eventueel bereid bent om ‘s avonds voor de LTO Academie op pad te gaan. Een negen tot vijf mentaliteit past niet bij je.

Wat bieden wij jou?

Om te beginnen een fijne werkplek in een leuk en gedreven team. We bieden een jaarcontract met optie tot verlenging naar onbepaalde tijd. We werken volgens het ‘nieuwe’ werken, wij bieden je faciliteiten aan waarmee je tijd- en plaats onafhankelijk kunt werken. Je bent werkzaam in heel Nederland. We bieden je een marktconform salaris dat afhankelijk is van leeftijd, kennis en ervaring. Wij hebben uitstekende opleidingsmogelijkheden zodat je de kans krijgt om je professioneel verder te ontwikkelen. Verder bieden wij een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een ruime vakantiedagenregeling en een eindejaarsuitkering.

Wat doen wij?

De LTO Academie is een samenwerkingsverband van de LTO organisaties: LTO Noord, ZLTO, LLTB en LTO Nederland. Ons team bestaat uit vijf personen.
De LTO Academie richt zich op het versterken, verbinden en professionaliseren van bestuurders, ondernemers en medewerkers in de land- en tuinbouwsector. Dat doen we door het aanbieden van (blended) trainingen, ontwikkelprogramma’s en (team) coaching. We hebben ons eigen online leerplatform waarop we de mogelijkheid bieden e-learning modules te volgen.

 

Wie is jouw werkgever?

Je komt in dienst bij LTO Noord. LTO Noord is de toekomstgerichte ondernemersvereniging voor boeren en tuinders in de negen noordelijke provincies. LTO Noord is als netwerkorganisatie de schakel tussen leden, overheid, maatschappij en bedrijfsleven, van lokaal tot internationaal niveau. LTO Noord is resultaatgericht en ondernemend en staat dicht bij haar leden. Wij zetten ons in voor de belangen van ruim 23.000 leden en ondernemers in de land- en tuinbouw. En daarmee voor ons allemaal. Het merendeel van onze leden produceert voedsel, sierteeltproducten of is actief in bijvoorbeeld de zorglandbouw. We verbinden de agrarische sector met overheid, burgers en consumenten en we laten zien wat de agrarische sector voor ons allemaal betekent. LTO Noord neemt samen met haar leden het voortouw in de ontwikkeling van de sector. We werken met boeren en tuinders aan programma’s en projecten die bijdragen aan toekomstgericht ondernemerschap. De kennis die dit oplevert delen we met andere boeren en tuinders. Met ruim 160 collega’s zetten wij ons dagelijks met hart en ziel in voor onze leden.

Interesse?

Jouw motivatie en cv kun je tot en met 22 mei per e-mail sturen naar vacature@ltonoord.nl. Voor aanvullende vragen over de vacature kun je terecht bij Carmen van Dam, Opleidingscoördinator LTO Academie, bereikbaar via  telefoonnummer  06 83 66 10 50 of carmen.van.dam@zlto.nl.  De gesprekken zullen plaatsvinden op vrijdagochtend 3 juni.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten over ons? Kijk op www.ltonoord.nl. en op www.ltoacademie.nl

 

 

 

HomeWij zoeken een nieuwe collega!