VERBETER DE TEAMDYNAMIEK

TEAMTRAINING

Samen een winning team zijn, dat vraagt onderhoud. Deze training maakt het onderlinge samenspel van het team inzichtelijk en vergroot de mogelijkheden voor het verbeteren van de teamdynamiek. Er wordt gekeken naar de behoefte van het team en de fase waarin het zit. Is het een nieuw team, is het een post fusie team? De training wordt aangepast aan de context van de vraag van het team. De (basis) training bestaat uit twee dagdelen. Er vindt een verdiepende verkenning van de bestuurders plaats. De kwaliteiten in het team en de manier van samenwerken komen aan bod.

Wat leer je?
Je leert elkaar beter kennen: de verschillende kwaliteiten en rollen worden besproken. Je leert verkennen met elkaar op welke manier je wilt samenwerken om de plannen naar de toekomst te kunnen bereiken. Je verbetert met elkaar de communicatieve vaardigheden, je leert elkaar feedback geven.

Na afloop
Zijn onuitgesproken zaken uitgesproken en heb je de onderlinge samenwerking met elkaar afgestemd en geeft het samen besturen veel resultaat, voldoening en plezier.

Data
In overleg

De trainingen vinden plaats op eigen locatie.