Een crisis… En nu?

Vaardigheidstraining

Een crisis… En nu?

Acties van dierenactivisten, lozing van drugsafval of een (stal-)brand, … Van het een op het andere moment kan er een crisis uitbreken. De media springt er bovenop. Hoe bereid je je hierop voor? Hoe ga je te werk, met wie werk je samen? In deze training leer je de crisis het hoofd te bieden.

Leerdoelen

Op zeer praktische wijze leer je wat er komt kijken bij een crisis en wat je dan moet doen. Hoe ga je te werk in een crisissituatie? Waar liggen jouw verantwoordelijkheden als bestuurder? Hoe sta je de media te woord? Hoe gaat je om met de hectiek in een crisissituatie? Al deze aspecten komen aan bod.

Na afloop

Na de training weet je wat je als bestuurder te doen staat bij een crisissituatie in de agrarische sector.

Locatie

Zwolle, Doctor Stolteweg 2, 8025 AV  Zwolle
(nieuwe hoofdkantoor LTO Noord)

Programma

08:30 – 09:00 Inloop
09:00 – 12:30 Training
12:30 – 13:00 Afsluiting met lunch

Jouw investering

Als bestuurder van LTO kun je deze training gratis volgen. Gratis betekent niet vrijblijvend! Deze trainingen kosten natuurlijk wel geld en worden bekostigd uit de contributiegelden van de leden. We gaan er daarom vanuit dat je deze training net zo serieus neemt als wij.

Bij aanmelding rekenen we op je komst. Ben je onverhoopt toch verhinderd, dan kun je je tot 48 uur voor aanvang van de training afmelden. Meld je je daarna af, dan zien we ons genoodzaakt je de arrangementskosten voor de lesdag, zijnde € 60,– excl. BTW in rekening te brengen.

Meer leren na deze training?
Dan kunnen we je de volgende trainingen aanbevelen:

Aanmelden

  • Vul hier de datum waarop je je wilt deelnemen
  • Ik geef mij hierbij op voor "Een crisis… En nu?"
  • Heb je nog vragen en/of opmerkingen (bijvoorbeeld dieetwensen)?
  • Hidden
  • Hidden

HomeTrainingen en opleidingenEen crisis… En nu?