-Online- LTO Noord netwerk en- introductiebijeenkomst (regio's Noord, Oost & West)

Vaardigheidstraining

-online- LTO Noord introductiebijeenkomst nieuwe bestuurders (regio’s Noord, Oost & West)

Als startende bestuurder komt er veel op je af en heb je vast veel vragen. Hoe kan ik mijn rol het beste uitoefenen? Wie in het bestuur en vanuit LTO Noord kan mij daarbij helpen? Wat wordt van mij verwacht? Hoe zit het met beleidsvorming en politieke besluitvorming en welke invloed heb ik? 

Om jou hierin verder op weg te helpen bieden wij een online bijeenkomst aan: 

  • LTO Noord netwerk- en introductiebijeenkomst

LTO Noord introductiebijeenkomst 

Tijdens deze bijeenkomst bieden we je de gelegenheid om kennis te maken met andere nieuwe bestuurders, LTO Noord voorzitter Dirk Bruins, een ervaren afdelingsbestuurder, de relatiebeheerder uit jouw regio en LTO Academie.

Dirk Bruins neemt je mee in de visie en missie van LTO Noord, dit doen we met de gehele groep.
Daarna gaan we in kleinere groepen per regio uiteen. De ervaren afdelingsbestuurder gaat in op hoe de afdeling zich met de lokale belangenbehartiging en andere zaken bezighoudt. Daarbij is er volop gelegenheid om uit te wisselen hoe iedereen daar tegenaan kijkt en om je vragen te stellen over je rol, taken en andere zaken.

Bij je aanmelding horen we graag welke vragen je hebt voor de afdelingsbestuurder. Zo zorgen we samen voor een succesvolle bijeenkomst.

Datum en tijden van de “Introductiebijeenkomst”

  • Datum: 11 oktober 2022
  • Tijden: 19:50 – 21.30 uur
  • Via Zoom

Online inwerkprogramma op ons online leerplatform

Voorafgaand aan deze introductiebijeenkomst doorloop je eerst een deel van de online Toolkit voor nieuwe bestuurders. Dit online inwerkprogramma helpt jou als startende bestuurder. Elke startende bestuurder ontvangt hiervoor automatisch een uitnodiging van ons. Heb je nog geen toegang en wil je dit wel? Mail ons dan via opleidingen@ltoacademie.nl.

We raden je aan het inwerkprogramma te doorlopen, zo raak je bekend met de praktische zaken binnen LTO Noord. Maak kennis met de structuur en werkwijze van LTO en krijg je meer grip op je bestuurlijke rol, taken en verantwoordelijkheden.

Bekijk alle programma’s of vaardigheidstrainingen. Je vindt ze via de kalender.

Aanmelden

  • Mijn functie binnen het bestuur:
  • * We hebben als gasten, ervaren afdelingsbestuurders. Welke vragen zou je graag willen stellen en wat zou je willen weten?
  • Jouw akkoord

  • Hidden
  • Hidden

HomeTrainingen en opleidingen-online- LTO Noord introductiebijeenkomst nieuwe bestuurders (regio’s Noord, Oost & West)