Introductiebijeenkomst nieuwe bestuurders LTO Noord

LTO Noord introductiebijeenkomst - regio West

In Montfoort

Vaardigheidstraining

LTO Noord introductiebijeenkomst nieuwe bestuurders – regio West (Montfoort)

Als startende bestuurder komt er veel op je af en heb je vast veel vragen. Hoe kan ik mijn rol het beste uitoefenen? Wie in het bestuur en vanuit LTO Noord kan mij daarbij helpen? Wat wordt van mij verwacht? Hoe zit het met beleidsvorming en politieke besluitvorming en welke invloed heb ik? 

LTO Noord introductiebijeenkomst 

Je bent van harte welkom op een van de introductiebijeenkomsten voor nieuwe bestuurders die we in regio West organiseren. Tijdens deze bijeenkomst bieden we je de gelegenheid om kennis te maken met andere nieuwe bestuurders, een regiobestuurder, een ervaren afdelingsbestuurder, de relatiebeheerder uit jouw regio en de LTO Academie.

We gaan in op hoe de afdeling zich met de lokale belangenbehartiging en andere zaken bezighoudt. Daarbij is er volop gelegenheid om uit te wisselen hoe iedereen daar tegenaan kijkt en om je vragen te stellen over je rol, taken en andere zaken.

 

MONTFOORT (bij Boer Hans, Mastwijkerdijk 7, 3417 BP Montfoort)
21 maart 2023 van 20:00 – 22:00 uur (inloop vanaf 19:45 uur)

 

Online inwerkprogramma op ons online leerplatform

Voorafgaand aan deze introductiebijeenkomst doorloop je eerst een deel van de online Toolkit voor nieuwe bestuurders. Dit online inwerkprogramma helpt jou als startende bestuurder. Elke startende bestuurder ontvangt hiervoor automatisch een uitnodiging van ons. Heb je nog geen toegang en wil je dit wel? Mail ons dan via opleidingen@ltoacademie.nl.

We raden je aan het inwerkprogramma te doorlopen, zo raak je bekend met de praktische zaken binnen LTO Noord. Maak kennis met de structuur en werkwijze van LTO en krijg je meer grip op je bestuurlijke rol, taken en verantwoordelijkheden.

Aanmelden

  • Mijn functie binnen het bestuur:
  • Heb je nu al vragen die je zou willen stellen tijdens de bijeenkomst?
  • Jouw akkoord

  • Hidden

HomeTrainingen en opleidingenLTO Noord introductiebijeenkomst nieuwe bestuurders – regio West (Montfoort)