LTO Noord netwerk en- introductiebijeenkomst (regio's Noord, Oost & West)

Vaardigheidstraining

LTO Noord netwerk en- introductiebijeenkomst (regio’s Noord, Oost & West)

Als startende bestuurder komt er veel op je af en heb je vast veel vragen. Hoe kan ik mijn rol het beste uitoefenen? Wie in het bestuur en vanuit LTO Noord kan mij daarbij helpen? Wat wordt van mij verwacht? Hoe zit het met beleidsvorming en politieke besluitvorming en welke invloed heb ik? 

Om jou hierin verder op weg te helpen bieden wij twee bijeenkomsten aan: 

 • LTO Noord netwerk- en introductiebijeenkomst (fysiek)
 • Workshop: “Wat komt er kijken bij belangenbehartiging?” (online)

LTO Noord netwerk- en introductiebijeenkomst 

Tijdens deze bijeenkomst staan we kort stil bij de thema’s en organisatiestructuur van LTO Noord. Basiskennis over LTO Noord, de structuren en je rol vind je ook in het online inwerkprogramma voor nieuwe bestuurders. Je maakt kennis een ervaren regio- en afdelingsbestuurder en jouw relatiebeheerder. Zij gaan graag met jou in gesprek over hun ervaringen.

Bij je aanmelding horen we graag welke vragen je hebt voor de regio- en afdelingsbestuurder. Zo zorgen we samen voor een succesvolle bijeenkomst.

Datum en tijden van de “Netwerk- en introductiebijeenkomst”

 • Noord: 13 oktober 2021 van 19:30 – 21:30 uur
 • Oost: 14 oktober 2021 van 19:30 – 21:30 uur
 • West: 18 oktober 2021 van 19:30 – 21:30 uur
 • Locaties zijn afhankelijk van de aanmeldingen, op basis daarvan zoeken wij een centraal gelegen locatie per regio. We organiseren bij voorkeur de bijeenkomsten bij LTO leden.

Online inwerkprogramma op ons online leerplatform

Voorafgaand aan deze introductiebijeenkomst doorloop je eerst een deel van het online inwerkprogramma voor nieuwe bestuurders. Dit online inwerkprogramma helpt jou als startende bestuurder. Elke startende bestuurder ontvangt hiervoor automatisch een uitnodiging van ons. Heb je nog geen toegang en wil je dit wel? Mail ons dan via info@ltoacademie.nl.

We raden je aan het inwerkprogramma te doorlopen, zo raak je bekend met de praktische zaken binnen LTO Noord. Maak kennis met de structuur en werkwijze van LTO en krijg je meer grip op je bestuurlijke rol, taken en verantwoordelijkheden.

Online workshop: “Wat komt er kijken bij belangenbehartiging?”

Naast de fysieke bijeenkomst organiseren we ook een online bijeenkomst die inhoudelijk ingaat op belangenbehartiging. De beleidsadviseurs van LTO Noord leggen je uit welke processtappen je doorloopt, hoe het beleid tot stand komt en welke invloed jij en je bestuur kunnen uitoefenen. De basiskennis wordt uitgelegd aan de gehele groep. Vervolgens ga je in groepen uiteen per regio en maak je kennis met de regionale beleidsadviseur(s).Uiteraard is er ook ruimte voor uitwisseling tussen afdelingsbestuurders onderling.

Datum en tijden “Online workshop: Wat komt er kijken bij belangenbehartiging”

 • Datum: 15 november 2021 
 • Tijden: 20:00 – 21:30 uur
 • Via Zoom

Meer leren na deze bijeenkomsten?
Bekijk dan onze programma’s of vaardigheidstrainingen. Je vindt ze via de kalender.

Aanmelden

 • Mijn functie binnen het bestuur:
 • Inschrijving LTO Noord Kennismakings- en netwerkbijeenkomst

 • * We hebben als gasten een ervaren regio- en afdelingsbestuurder. Welke vragen zou je graag willen stellen en wat zou je willen weten?
 • Inschrijving Workshop: "Wat is beleidsvoering"

 • Jouw akkoord

HomeTrainingen en opleidingenLTO Noord netwerk en- introductiebijeenkomst (regio’s Noord, Oost & West)