Vertel het verhaal

Storytelling

Vaardigheidstraining

Vertel het verhaal – Storytelling

De beste verhalen sturen niet maar raken. Ze zijn persoonlijk en zorgen toch voor herkenning. De beste verhalen zijn klein en groot tegelijk. Ze zetten aan tot denken en nodigen uit tot een goed gesprek. Maar hoe vertel je zo’n verhaal dat raakt?

In deze praktische training van een dag leer je hoe je aan de hand van voorbeelden uit de praktijk jouw eigen verhaal vertelt. Een verhaal dat alleen jij kan vertellen en vanuit waar je een gesprek kan voeren dat voorbij gaat aan het gelijk halen, maar zich richt op het zoeken naar gemeenschappelijkheid. Een gesprek vanuit je eigen kracht en niet vanuit verdediging. Dat is waar deze training storytelling je bij gaat helpen.

09:30 – 10:00 uur Inloop

10:00 – 16:00 uur training (lunch is inbegrepen)

Na afloop van deze training:

Heb je tools in handen om je eigen verhaal vorm te geven en heb je een eerste opzet van je eigen verhaal.

Voor wie?
Voor (agrarische) ondernemers, bestuursleden en iedereen die wil leren hoe je een goed verhaal opbouwt en vertelt. Je kunt deze training individueel volgen maar ook alleen met je eigen bestuur. Neem daarvoor even contact met ons op.

Programma van deze training:
Tijdens het ochtendprogramma van deze training onderzoeken we kort; wat maakt eigenlijk een goed verhaal? Waarna we op een interactieve manier aan de slag met de vraag; wat is de kern van het verhaal dat ik zou willen vertellen? Wat raakt echt?

In de middag gaan we heel praktisch aan het werk met het uitdiepen en uitwerken van dat verhaal. Jantien neemt je stap voor stap mee zodat je aan het einde van de dag een eerste opzet hebt van een verhaal dat representeert waar jij voor staat.

Tijdsinvestering voor deze training:
 Een dag

Jouw investering:
Als bestuurder van LTO kun je deze training gratis volgen. Gratis betekent niet vrijblijvend! Deze trainingen kosten natuurlijk wel geld en worden bekostigd uit de contributiegelden van de leden. We gaan er daarom vanuit dat je deze training net zo serieus neemt als wij.

Meer leren na deze training:
Dan kunnen we onder andere de volgende trainingen aanbevelen: dialoogtraining en de training presenteren.

Aanmelden

  • Vul hier de datum in waarop je wilt deelnemen
  • Ik geef mij hierbij op voor "Vertel het verhaal - Storytelling"
  • Heb je nog vragen en/of opmerkingen (bijvoorbeeld dieetwensen)?
  • Hidden
  • Hidden

HomeTrainingen en opleidingenVertel het verhaal – Storytelling