Vaardigheidstraining

Vertel het verhaal

Je zit op een feestje. En iemand zegt: “Zeg, al die varkens bij elkaar is toch een bron van ziektes? 11,5 miljoen varkens in Nederland is toch nergens voor nodig.” Het valt stil en de ogen zijn op jou gericht. En jij? Je pakt jouw kans om jouw verhaal nu eens écht goed te vertellen. Na deze training kun je positief, zelfbewust en trots het gesprek aangaan in diverse situaties. Je leert hoe je met verhalen anderen meeneemt en overtuigt.

Programma Vertel het verhaal
In deze praktische training van een dagdeel leer je hoe je aan de hand van voorbeelden uit de praktijk  jouw ‘eigen verhaal’ te vertellen. Vanuit kracht en niet vanuit verdediging. Je krijgt hierbij praktische tips. Je wordt je bewust van de positieve werking van communicatie.

Voorafgaand aan de training doorloop je een leersnack op ons online leerplatform waarin je alvast de stappen voor een goed verhaal doorloopt.

Na afloop van deze training:

  • Kun je vanuit kracht en niet vanuit verdediging op een positieve manier jouw verhaal vertellen.

Voor wie?
Voor (agrarische) ondernemers, bestuursleden en iedereen die wil leren hoe je een goed verhaal opbouwt en vertelt. Je kunt deze training individueel volgen maar ook alleen met je eigen bestuur. Neem daarvoor even contact met ons op.

Programma van deze training:
1 dagdeel  (7 december 2021 van 13:00 – 17:00)

  • Wat maakt een verhaal een verhaal?
  • De functie van een goed verhaal.
  • Opbouw van een goed verhaal.

Voor, tijdens en na deze training ga je aan de slag met jouw eigen verhaal. Voorafgaand aan de training doorloop je een leersnack op ons online leerplatform waarin je alvast de stappen voor een goed verhaal doorloopt.

Tijdsinvestering voor deze training:
Een dagdeel van 4 uur (online)
Voorbereidingsopdracht: ca 1 uur

Jouw investering:
Als bestuurder van LTO kun je deze training gratis volgen. Gratis betekent niet vrijblijvend! Deze trainingen kosten natuurlijk wel geld en worden bekostigd uit de contributiegelden van de leden. We gaan er daarom vanuit dat je deze training net zo serieus neemt als wij.

Meer leren na deze training?
Dan kunnen we je de volgende trainingen aanbevelen:

 

 

Aanmelden

  • Datum training:
  • Ik geef mij hierbij op voor "Vertel het verhaal"
  • Heb je nog vragen en/of opmerkingen (bijvoorbeeld dieetwensen)?
  • Hidden

HomeTrainingen en opleidingenVertel het verhaal