BOOTCAMP DEBATTEREN: DE KUNST VAN HET OVERTUIGEN

VAARDIGHEIDSTRAINING

In het dagelijks leven en vooral tijdens het werk ben je permanent aan het communiceren. Debatteren traint je communicatievaardigheden op het hoogste niveau. Het geeft je een communicatieve ruggengraat die er voor zorgt dat je tijdens vergaderingen overtuigend en doeltreffend je punt maakt en kritiek moeiteloos weerlegt. 

Wat leer je?
Debatteren is een sport waarbij je op een leuke wijze je communi­catieve vaardigheden kan trainen en daarnaast ook inzicht krijgt in maatschappelijke en beleids­matige issues. Door deze trainingen krijg je een duidelijke voorsprong in bestuurlijke en politieke context en op plaatsen waar het gaat om overtuigingskracht.

Je leert overtuigingskracht, verbaal en non-verbaal; Snel denken; Dynamisch argumenteren; Denkfouten opsporen en pareren; Helder formuleren; Scherp en kritisch luisteren; Snel en effectief weerleggen van tegenargumenten; Effectiever reageren op ‘wat er nu écht’ wordt gezegd.

Na afloop
Je wordt gezien en gehoord op een manier die krachtig is en indruk maakt op de toehoorders. Je bent in staat om tegenargumenten snel en soepel te weerleggen en met voorbeelden je eigen argumenten te versterken. Tijdens de training leer je met praktische oefeningen vaardigheden die je meteen kunt toe­passen in gesprekken, vergaderingen en presentaties.

Data
De training bestaat uit vier avond bijeenkomsten:

6  januari 2021, 19.30-22.30 uur Debatteren de kunst van het overtuigen: valkuilen en tips.
1
3 januari 2021, 19.30-22.30 uur Dynamisch argumenteren: spoor moeiteloos het zwakste punt op in het betoog van de ander
3 februari 2021, 19.30-22.30 uur Debattechniek: Interrumperen, snel reageren en weerleggen
10 februari 2021, 19.30-22.30 uur Charisma en non-verbale communicatie: Overtuigen zonder woorden

Deze training wordt digitaal gegeven.

 

Ook voor ondernemers
De 'Bootcamp Debatteren: de kunst van het overtuigen' is een van de trainingen die je als ondernemer, lid of geen lid, kunt volgen. 

LTO-leden betalen voor deze training € 450,- excl. BTW
Niet-leden betalen voor deze training € 750,- excl. BTW

Ondernemers in de agrarische sector kunnen deelnemen aan bepaalde trainingen. Voor LTO-leden is er een speciale ledenprijs. Aanmelden voor agrarische ondernemers kan via het speciale aanmeldformulier agrarische ondernemers