De LTO Academie

De LTO Academie is de bestuurlijk opleider voor de agrarische sector en is er voor alle bestuurders van LTO Nederland, LTO Noord, ZLTO, en  LLTB. Zowel voor de beginnende als de ervaren bestuurder bieden we trainingen, coaching en programma's.

Over ons

De LTO Academie is er voor jou als bestuurder van LTO Nederland, LTO Noord, ZLTO, LLTB.

Besturen met impact. Het is niet iets wat je zo maar doet. Veel factoren spelen een rol: de samenstelling van je bestuur, veel of weinig ervaring, de mate van samenwerking binnen jullie bestuur en natuurlijk omgevingsfactoren die voor iedere regio weer anders zijn.
Ons aanbod van ontwikkelprogramma’s, vaardigheidstrainingen, teamtrainingen, coaching en advies is er om jou te faciliteren je rol als bestuurder zo goed mogelijk op te pakken.

Ook voor leden en (agrarisch) ondernemers vind je een uitgebreid aanbod van met name vaardigheidstrainingen. Korte, praktijkgerichte trainingen die je ondersteunen in je professionele, persoonlijke en bestuurlijke ontwikkeling.

Onze uitgangspunten voor alle programma’s en trainingen:

  • Iedere deelnemer moet het geleerde direct in de eigen praktijk kunnen toepassen.
  • Leren doe je van en met elkaar. Netwerken, uitwisselen van informatie en ervaringen, het vinden van sparringpartners is belangrijk en faciliteren we dan ook.
  • Daarnaast maken we graag gebruik van de kennis en ervaring van ervaren bestuurders. Die vind je ook weer terug in onze programma’s en trainingen.
  • Trainen is een vak. Onze eigen trainers zijn gecertificeerd. Daarnaast maken we gebruik van een netwerk van inhoudsexperts die trainingen verzorgen.
  • Leren houdt niet op na een training. Dan begint het vaak pas! We ondersteunen je ook na de training.

Team

Wij zijn Carmen, Martine, Yara, Jet, Cindy en Agnes. Een team van bevlogen en enthousiaste medewerkers die jou kunnen helpen met je bestuurlijke vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. We hebben allemaal een groot hart voor de agrarische sector en leren en ontwikkelen en krijgen energie van het faciliteren in persoonlijke groei en organisatiegroei.

 

HomeOver ons