Nieuws

E-learnings laten maken of aanpassen (voor medewerkers)

Heb je vragen over e-learnings? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen we binnen een week contact met je op.

Training effectief vergaderen

Vergaderingen die uitlopen, agendapunten die steeds terugkomen, besluiten die steeds weer ter discussie staan, onduidelijke besluitvorming, gedoe in vergaderingen….. Vergaderen kan ook anders! In deze training leer je organisatorische en communicatieve vaardigheden om vergaderingen succesvol te laten verlopen. In deze praktische training van een dag leer je hoe je effectief kunt vergadere

Inschrijving Besturen vanuit je Kracht gestart!

Besturen met impact. Het verschil kunnen maken met je bestuurswerk. Wil je als bestuurder meer gebruik maken van je kwaliteiten, effectiever zijn in je bestuurswerk en inspelen op wat er speelt in de wereld om je heen? Schrijf je dan in voor het ontwikkelprogramma ‘Besturen vanuit je kracht

Nieuw! Training Versterk je rol als secretaris

Deze live training van anderhalve dag organiseren we drie keer voor de secretarissen van ZLTO en LTO Noord. Je bent vrij om de training te volgen waar je maar wilt. Dit is je kans om je netwerk uit te breiden met collega-secretarissen! De training is geschikt voor zowel beginnende als ervaren secretarissen.

Wij zoeken een nieuwe collega!

Word jij enthousiast van het ontwikkelen, in welke vorm dan ook, van professionals in de land- en tuinbouwsector? LTO Academie zoekt een   Specialist leren en ontwikkelen (32 uur) Met de focus op: doorontwikkeling online leerplatform, e-learning ontwikkelen en projectmanagement   Wat ga je doen? Je bent mede verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, organiseren en

Terugkijken: Online Workshop Belangenbehartiging LTO Noord

Op 15 november 2021 hebben wij de online Workshop Belangenbehartiging gehouden voor afdelingsbestuurders. Van de presentatie van André Rotteveel hebben wij een opnamen gemaakt.
Ben je benieuwd naar de opname? Bekijk het nieuwsbericht en klik op de link naar de youtube video

Live trainingen LTO Academie opgeschort tot en met 3 december 2021

Afgelopen vrijdag 12 november 2021 vond de persconferentie plaats vanuit de overheid met daarin de aankondiging van strengere maatregelen om de oplopende besmettingscijfers Covid-19 terug te dringen.

Terugkijken: Online Introductiebijeenkomst LTO Noord

Op 20 oktober 2021 hebben wij de online introductiebijeenkomst gehouden voor startende bestuurders. Van de presentatie van Dirk Bruins hebben wij een opnamen gemaakt.
Ben je benieuwd naar de opname? Bekijk het nieuwsbericht en klik op de link naar de youtube video.

Maak vrienden voor je ze nodig hebt!

Dat was, samen met nog veel meer inzichten, de rode draad van de training Wegwijs in Lokale Besluitvorming die LTO Academie voor de LLTB-afdeling Zuid-Limburg afgelopen verzorgde.

Inschrijving voor onze programma’s is gestart!

Besturen met impact is niet iets wat je zomaar doet. Wil jij werken aan je bestuurlijke, professionele en persoonlijke ontwikkeling? En ben je bereid daar tijd en energie in te investeren? Dan zijn onze ontwikkelprogramma’s misschien iets voor jou. Advies nodig bij je keuze? Stuur even een mailtje naar opleidingen@ltoacademie.nl.

Samenwerking Agrifirm en LTO Academie

Vandaag, 31 augustus 2021, ondertekenden Agrifirm en de LTO Academie een samenwerkingsovereenkomst. We verheugen ons op de samenwerking! https://www.nieuweoogst.

We zijn live!

Met gepaste trots presenteren wij onze nieuwe website! Met een aanbod aan teamtrainingen (te volgen door je bestuur), vaardigheidstrainingen (individuele inschrijving) en ontwikkelprogramma’s (individuele inschrijving). Investeer tijd en energie in je ontwikkeling en die van je bestuur.

Online trainingen…. een blijvertje (naast fysieke trainingen)

Gelukkig konden onze trainingen in het afgelopen opleidingsseizoen bijna allemaal doorgang vinden. We hebben elkaar veelal gezien via Zoom en helaas kon dat niet persoonlijk. We hebben veel van en met elkaar geleerd, het heeft veel inzichten gegeven.

Nieuwe e-learnings op het online leerplatform

Een leven lang ontwikkelen. We ontkomen er niet aan. Maar je hebt niet altijd tijd en/of zin in een complete training. Daarom hebben we nieuwe e-learning voor je klaargezet op ons online leerplatform! Leren op het moment dat jou past.

Online leerplatform

LTO Academie heeft sinds 2021 een online leerplatform voor het maken micro e-learnings ofwel leersnacks. Met dit platform faciliteren we jou als bestuurder in je persoonlijke en bestuurlijke ontwikkeling. Je hebt met het maken van de e-learnings geen reistijden en je bepaalt zelf op welk moment je wat wilt leren.