Nieuws

Inschrijving voor onze programma’s is gestart!

Besturen met impact is niet iets wat je zomaar doet. Wil jij werken aan je bestuurlijke, professionele en persoonlijke ontwikkeling? En ben je bereid daar tijd en energie in te investeren? Dan zijn onze ontwikkelprogramma’s misschien iets voor jou. Advies nodig bij je keuze? Stuur even een mailtje naar info@ltoacademie.

Samenwerking Agrifirm en LTO Academie

Vandaag, 31 augustus 2021, ondertekenden Agrifirm en de LTO Academie een samenwerkingsovereenkomst. We verheugen ons op de samenwerking! https://www.nieuweoogst.

We zijn live!

Met gepaste trots presenteren wij onze nieuwe website! Met een aanbod aan teamtrainingen (te volgen door je bestuur), vaardigheidstrainingen (individuele inschrijving) en ontwikkelprogramma’s (individuele inschrijving). Investeer tijd en energie in je ontwikkeling en die van je bestuur.

Online trainingen…. een blijvertje (naast fysieke trainingen)

Gelukkig konden onze trainingen in het afgelopen opleidingsseizoen bijna allemaal doorgang vinden. We hebben elkaar veelal gezien via Zoom en helaas kon dat niet persoonlijk. We hebben veel van en met elkaar geleerd, het heeft veel inzichten gegeven.

Nieuwe leersnacks op het online leerplatform

Een leven lang ontwikkelen. We ontkomen er niet aan. Maar je hebt niet altijd tijd en/of zin in een complete training. Daarom hebben we nieuwe leersnacks voor je klaargezet op ons online leerplatform! Leren op het moment dat jou past.

Online leerplatform

LTO Academie heeft sinds 2021 een online leerplatform voor het maken micro e-learnings ofwel leersnacks. Met dit platform faciliteren we jou als bestuurder in je persoonlijke en bestuurlijke ontwikkeling. Je hebt met het maken van leersnacks geen reistijden en je bepaalt zelf op welk moment je wat wilt leren.