Training effectief vergaderen

Vergaderingen die uitlopen, agendapunten die steeds terugkomen, besluiten die steeds weer ter discussie staan, onduidelijke besluitvorming, gedoe in vergaderingen…..
Vergaderen kan ook anders! In deze training leer je organisatorische en communicatieve vaardigheden om vergaderingen succesvol te laten verlopen.

In deze praktische training van een dag leer je hoe je effectief kunt vergaderen. Je leert de organisatorische kant van het vergaderen kennen zoals het opstellen van een duidelijke agenda en vanuit jouw rol een bijdrage te leveren aan een heldere besluitvorming. Daarnaast leer je technieken om je standpunten goed te verwoorden en effectief te communiceren op het juiste niveau (inhoud, proces, interactie of emotie).

Voorafgaand aan de training:
* heb je een intakegesprek (digitaal) van maximaal een uur met de trainer waarin je je leerwensen aangeeft en alvast persoonlijke tips krijgt. Dit intakegesprek is op 26 of 29 september (geef bij het aanmelden je voorkeur aan).
* doorloop je een e-learning op ons online leerplatform waarin je alvast de stappen voor een goede vergadering doorloopt.

Na afloop van deze training:
* Ben je in staat een bijdrage aan de vergadering te leveren op inhoud- en procedureniveau.
* Kun je effectieve communicatietechnieken inzetten in vergaderingen.
Ben je in staat om te gaan met lastige situaties in vergaderingen.

Ben je erbij?
6 okt 2022 van 10:00 -16:30 bij Weidevol, Oppen Swolle 23, 8064 PZ Zwartsluis

Meer informatie vind je hier

HomeTraining effectief vergaderen