Vaardigheidstraining

Bootcamp Debatteren: de kunst van het overtuigen

In het dagelijks leven en vooral tijdens het werk ben je permanent aan het communiceren. Tijdens de Bootcamp Debatteren train je je communicatievaardigheden op het hoogste niveau. Het geeft je een communicatieve ruggengraat die er voor zorgt dat je tijdens vergaderingen overtuigend en doeltreffend je punt maakt en kritiek moeiteloos weerlegt.

Leerdoelen

Debatteren is een sport waarbij je op een leuke wijze je communi­catieve vaardigheden kan trainen en daarnaast inzicht krijgt in maatschappelijke en beleids­matige issues. Door deze trainingen krijg je een duidelijke voorsprong in bestuurlijke en politieke context en op plaatsen waar het gaat om overtuigingskracht.

Je leert overtuigingskracht, verbaal en non-verbaal, snel denken, dynamisch argumenteren, denkfouten opsporen en pareren, helder formuleren, scherp en kritisch luisteren, snel en effectief weerleggen van tegenargumenten en effectiever reageren op ‘wat er nu écht’ wordt gezegd.

Na afloop

Je wordt gezien en gehoord op een manier die krachtig is en indruk maakt op de toehoorders. Je bent in staat om tegenargumenten snel en soepel te weerleggen en met voorbeelden je eigen argumenten te versterken. Tijdens de training leer je met praktische oefeningen vaardigheden die je meteen kunt toe­passen in gesprekken, vergaderingen en presentaties.

Bekijk voor meer informatie ook de website van de Agrifood Debat Netwerk (onze samenwerkingspartner voor deze opleiding).

Seizoen 2023-2024:

Groep 1 – Zwolle. Deze editie zit vol.
Groep 2 – Den Bosch. Deze editie is vol.
Groep 3 – Tijden van 13:00-16:15 uur; locatie LTO Noord kantoor, Dokter Stolteweg 2, 8025 AV te Zwolle

Bijeenkomst 1 op 28-02-2024
Bijeenkomst 2 op 06-03-2024
Bijeenkomst 3 op 13-03-2024

Jouw investering:
Als LTO bestuurder kun je deze training gratis volgen. Gratis betekent niet vrijblijvend! Deze trainingen kosten natuurlijk wel geld en worden bekostigd uit de contributiegelden van de leden. We gaan er daarom vanuit dat je deze training net zo serieus neemt als wij.

Bij aanmelding rekenen we op je komst. Ben je onverhoopt toch verhinderd, dan kun je je tot 48 uur voor aanvang van de training afmelden. Meld je je daarna af, dan zien we ons genoodzaakt je de arrangementskosten voor de lesdag, zijnde € 30,– excl. BTW in rekening te brengen.

Inschrijving:

Houdt de datum van bijeenkomst 1 van je gewenste groep aan bij het invullen van het inschrijfformulier.

Aanmelden

Naam*
Kies de startdatum van de groep waaraan je wilt deelnemen
Ik geef mij hierbij op voor "Bootcamp Debatteren: de kunst van het overtuigen"
Bijvoorbeeld dieetwensen of aanvullende informatie?
*
Hidden

HomeTrainingen en opleidingenBootcamp Debatteren: de kunst van het overtuigen