Vaardigheidstraining

De kunst van het vragen stellen

De training ‘de Kunst van het vragen stellen’ is een blended programma, waarin je door middel van e-learning én een fysieke training leert hoe jij verdieping brengt waar jij komt, en meer informatie dan ooit te voren kunt halen uit de gesprekken die je voert. Dankzij de kennis en inzichten uit deze training kun jij op een geheel nieuwe manier van waarde zijn voor jouw bestuur! 

 

We verdiepen ons in de kunst van het vragen stellen. Vragen die uitdagen om dieper te graven. Vragen die je stelt om te onderzoeken en te verdiepen. Op die manier kom je tot verbinding en echt contact. Een training voor de bestuurder die op zoek is naar gesprekken met diepgang!

We kunnen zoveel meer bereiken met onze gesprekken als we kritisch durven te kijken naar onze eigen overtuigingen, en als we met moed het gesprek met de ander aangaan. De kunst van het vragen stellen vraagt andere vaardigheden dan small talk.. Ben jij daar klaar voor? Meld je dan aan!

 

Wat kun je na deze training?

  • Je kunt dieper graven en bent in staat kritisch te denken door middel van het stellen van gerichte vragen.
  • Je bent je bewust van je eigen patronen, aannames en overtuigingen in een gesprek.
  • Je kunt een interessante dialoog stimuleren doordat je weet door te vragen en geen genoegen neemt met het eerste antwoord.
  • Je stelt vragen die aanzetten tot nadenken, omdat je buiten je comfort zone durft te stappen.

 

E-learning 

Ter voorbereiding op deze training doorloop je een leuke, interactieve e-learning. Op die manier houden we de fysieke training praktisch en dynamisch: geen lange verhalen en stoffige theorie. Je wordt voor aanvang van de training aangemeld voor deze e-learning, zodat je nog voldoende tijd hebt om deze af te ronden voor de fysieke training.

 

Jouw investering:
Als LTO bestuurder kun je deze training gratis volgen. Gratis betekent niet vrijblijvend! Deze trainingen kosten natuurlijk wel geld en worden bekostigd uit de contributiegelden van de leden. We gaan er daarom vanuit dat je deze training net zo serieus neemt als wij.

Bij aanmelding rekenen we op je komst. Ben je onverhoopt toch verhinderd, dan kun je je tot 48 uur voor aanvang van de training afmelden. Meld je je daarna af, dan zien we ons genoodzaakt je de arrangementskosten voor de lesdag, zijnde € 30,– excl. BTW in rekening te brengen.

Aanmelden

  • Ik geef mij hierbij op voor "De kunst van het vragen stellen"
  • Lunch je mee deze dag?
  • Ben je al lid van ons online leerplatform? https://lto.platform.co.nl/#/
  • Heb je nog vragen en/of opmerkingen (bijvoorbeeld dieetwensen)?
  • Hidden
  • Hidden

HomeTrainingen en opleidingenDe kunst van het vragen stellen