E-learning

Delegeren kun je leren (e-learning)

Je kan onmogelijk overal goed in zijn en alles alleen doen. Net als op het werk zullen in en om het huis ook taken verdeeld zijn. Voorbeeld; Als je de kachel wil aansteken, heb je hout nodig, moet het misschien zelfs gehakt worden. De kachel moet aangestoken worden en het hout moet bijgevuld worden. Het hakken kan je te zwaar of te gevaarlijk vinden om te doen, maar het aansteken van de kachel gaat je misschien weer prima af. Sommige taken binnen een activiteit kan je gewoon beter door anderen laten doen ofwel kun je beter delegeren.

Want hoe beter jij kan delegeren, hoe meer je voor elkaar krijgt. Heb je moeite met delegeren? Geen probleem delegeren is iets dat je prima kunt leren.

Maar wat is dat eigenlijk, delegeren? En wat delegeer je dan, en wat vooral niet? En aan wie dan, en hoe?

In deze leersnack krijg je op al deze vragen een antwoord. We gaan ook in op vertrouwen en loslaten. Want zonder vertrouwen en loslaten is er geen sprake van goed delegeren en van delegeren met een gerust gevoel. En dat is wel wat je wilt. Kunnen delegeren met een gerust gevoel.

E-learning maken
Je maakt deze e-learning op ons online leerplatform. Heb jij je al geregistreerd? Nee nog niet… registreer jezelf dan eenmalig door het formulier onder deze tekst in te vullen.

Inloggen op ons online leerplatform

  • Kopieer en plak deze linkhttps://lto.platform.co.nl/#/ in een nieuw tabblad
  • Kopieer en plak de titel van deze e-learning in de zoekbalk van het online leerplatform linksboven onder ons logo
  • Deze e-learning verschijnt in de zoekresultaten. Het kan zijn dat je meerdere resultaten krijgt, omdat je zoekt op een bepaalde term die mogelijk ook in andere e-learnings voorkomt.

Ons aanbod blijft groeien, dus houdt de website en het online leerplatform in de gaten!

Aanmelden

Naam*
bv. Rol, organisatie en reden toegang
*
Hidden
Hidden

HomeTrainingen en opleidingenDelegeren kun je leren (e-learning)