Bestuurstrainingen

Effectief samenwerken in je bestuur (maatwerk voor jullie gehele bestuur)

Samen besturen met veel resultaat, voldoening en plezier. Een winning team zijn, het is essentieel als bestuur. Maar dat vraagt wel inspanning. In deze training maken we het onderlinge samenspel van jullie bestuur inzichtelijk. We gaan aan de slag met de mogelijkheden voor het verbeteren van de teamdynamiek en samenwerking binnen het team. We kijken naar de fase van het team: is het een bestaand team? Een nieuw team? Een post-fusie team? De training wordt aangepast aan de context van de vraag van jullie bestuur. Communicatie, kwaliteiten en samenwerking komen uitgebreid aanbod. De (basis) training bestaat uit twee dagdelen, een e-learning op ons online leerplatform en een individueel intakegesprek met alle bestuursleden.

Programma voorstel: Effectief samenwerken in je bestuur

  • Deel 1: 1 uur groepsintake. We starten met een uitgebreide groepsintakegesprek om de uitdagingen binnen jullie bestuur zichtbaar te maken (Zoom)
  • E-learning: Voorafgaand aan de fysieke training doorloop je met je gehele bestuur een e-learning. Waarbij je de essentie van communicatievaardigheden alvast doorloopt
  • We plannen twee dagdelen in voor deze training die fysiek op een door jullie georganiseerde locatie plaatsvindt

Het programma van deze training is een indicatie en kan naar eigen wens worden aangepast. Waarbij de hoeveelheid tijd en energie die jullie er als bestuur in kunnen en willen steken, van invloed is op het resultaat. We stellen het programma daarom in overleg samen.

Na afloop van deze training:

  • Zijn onuitgesproken zaken uitgesproken
  • Hebben jullie de onderlinge samenwerking met elkaar afgestemd
  • Geeft het samen besturen veel resultaat, voldoening en plezier

Voor wie?
Dit is een teamtraining voor besturen die willen werken aan (het verbeteren van) onderlinge communicatie en samenwerking.

Jouw investering:
Als bestuurder van LTO kun je deze training gratis volgen. Gratis betekent niet vrijblijvend! Deze trainingen kosten natuurlijk wel geld en worden bekostigd uit de contributiegelden van de leden. We gaan er daarom vanuit dat je deze training net zo serieus neemt als wij.

 

 

Aanmelden

Naam aanvrager*
Ik geef mij hierbij op voor "Effectief samenwerken in je bestuur (maatwerk voor jullie gehele bestuur)"
Op welk adres willen jullie de training verzorgd hebben?
*
Hidden
Hidden

HomeTrainingen en opleidingenEffectief samenwerken in je bestuur (maatwerk voor jullie gehele bestuur)