Filmen met je smartphone

Vaardigheidstraining

Let op: Deze training is vol, aanmelden is daarom niet meer mogelijk.

 

Programma:

In deze leuke en zeer praktische training leer je in één dag een filmpje te maken op je smartphone. Hoe? Door vooral te doén!

We gaan aan de slag met verschillende filmtechnieken. Je leert daarnaast hoe je verschillende perspectieven gebruikt om een verhaal te vertellen. Oh, en natuurlijk hoe je geluid en muziek toevoegt. Allemaal met gebruik van een handige app, waar je stap door stap doorheen wordt geleid!

Je werkt met kleine opdrachten, zodat je aan het einde van de dag je eerste filmpje hebt gemaakt.

Op deze dag krijg je heel veel informatie. Filmpjes maken is net als autorijden, het is een kwestie van doen en meters maken. Daarom mag je, tot één maand na de trainingsdag, 1 of 2 filmpjes aan de trainer sturen, die je feedback en tips geeft. Daarnaast krijg je een informatiemapje mee aan het einde van de dag, zodat je alle tips en tricks uit de training kunt blijven toepassen.

 

Na afloop van deze training:
Kun je zelf eenvoudig een filmpje maken met je smartphone. Je bent in staat een bijdrage te leveren aan het verhaal van de agrarische sector.

Voor wie?
Voor (agrarisch) ondernemers, bestuursleden en iedereen die wil leren hoe je je eigen filmpje kunt maken.

Jouw investering:
Als LTO bestuurder kun je deze training gratis volgen. Gratis betekent niet vrijblijvend! Deze trainingen kosten natuurlijk wel geld en worden bekostigd uit de contributiegelden van de leden. We gaan er daarom vanuit dat je deze training net zo serieus neemt als wij.

Bij aanmelding rekenen we op je komst. Ben je onverhoopt toch verhinderd, dan kun je je tot 48 uur voor aanvang van de training afmelden. Meld je je daarna af, dan zien we ons genoodzaakt je de arrangementskosten voor de lesdag, zijnde € 60,– excl. BTW in rekening te brengen.

Aanmelden

Naam*
Vul hier de datum in waarop je wilt deelnemen
Ik geef mij hierbij op voor "Filmen en editen met je smartphone"
Heb je nog vragen en/of opmerkingen (bijvoorbeeld dieetwensen)?
*
Hidden
Hidden

HomeTrainingen en opleidingenFilmen en editen met je smartphone