Online introductieprogramma voor nieuwe bestuurders

E-learning

Online introductieprogramma voor nieuwe bestuurders

Ga je binnenkort starten als bestuurder bij een van de LTO-organisaties? Wat fijn! Speciaal voor jou hebben we een Introductieprogramma (e-learning) ontwikkeld.

Hierin vind je veel informatie die je als nieuwe bestuurder nodig hebt. We raden je als startende bestuurder sterk aan deze e-learning te doorlopen. Je raakt bekend met de praktische zaken rondom je werkorganisatie, maak je kennis met de structuur en cultuur van LTO en krijg je meer grip op je bestuurlijke rol, taken en verantwoordelijkheden. Het programma is interactief en afwisselend opgebouwd, zo krijg je korte stukjes informatie te lezen, maak je quizzen, vul je polls in en bekijk je video’s.

Inschrijving
Elke startende bestuurder ontvangt automatisch van ons een welkomstmail naar het online leerplatform. Hierin zit een link om jezelf te registreren. Na deze registratie kun je starten met het online introductieprogramma voor nieuwe bestuurders en heb je ook toegang tot alle andere interessante e-learnings op het platform. Heb je de uitnodiging niet ontvangen en ben je wel recent gestart als bestuurder? Neem dan contact met ons op. Ook als je wat langer bestuurder bent en benieuwd bent naar het programma of graag samen met je gehele bestuur het online introductieprogramma wilt doorlopen.

Duur programma en e-learnings
Je kunt het online introductieprogramma in jouw tempo doorlopen, in gedeeltes (‘leersnacks’) of in één keer. Een gemiddelde leersnack doorloop je in 10-15 minuten. In totaal kun je het hele programma in 1,5 tot maximaal 2,5 uur doorlopen.

 

Aanmelden

Naam*
bv. Rol, organisatie en reden toegang
*
Hidden
Hidden

HomeTrainingen en opleidingenOnline introductieprogramma voor nieuwe bestuurders