Online inwerkprogramma voor nieuwe bestuurders

E-learning

Online inwerkprogramma voor nieuwe bestuurders

Ga je binnenkort starten als bestuurder bij een van de LTO-organisaties? Wat fijn! Speciaal voor jou hebben we een Toolkit met e-learnings ontwikkeld.

Hierin vind je veel informatie die je als nieuwe bestuurder nodig hebt. We raden je als startende bestuurder sterk aan de e-learnings uit de toolkit te doorlopen want zo raak je bekend met de praktische zaken rondom je werkorganisatie, maak je kennis met de structuur en cultuur van LTO en krijg je meer grip op je bestuurlijke rol, taken en verantwoordelijkheden. Het programma is niet alleen nuttig als ook interactief en mooi vormgegeven. Het is afwisselend opgebouwd, zo krijg je in korte stukjes tekst informatie te lezen, maak je quizzen, vul je polls in en bekijk je video’s.

Inschrijving
Elke startende bestuurder ontvangt automatisch van ons een welkomstmail naar het online leerplatform, hierin zit een actie voor jou om jezelf te registreren. Na deze registratie kun je starten met de Toolkit en alle andere interessante e-learnings op het platform. Heb je de uitnodiging niet ontvangen en ben je wel recent gestart als bestuurder? Neem dan contact met ons op. Ook als je wat langer bestuurder bent en benieuwd naar het programma bent of graag samen met je gehele bestuur het online inwerkprogramma wilt doorlopen.

Duur programma en e-learnings
Je kunt de e-learnings uit de Toolkit in jouw tempo doorlopen. Een gemiddelde leersnack doorloop je in 10-15 minuten. 

Aanmelden

  • Toelichting: "Mijn reden staat niet in de lijst" (rol, organisatie en reden toegang)
  • Ik wil de volgende e-learning gaan maken:
  • Hidden
  • Hidden

HomeTrainingen en opleidingenOnline inwerkprogramma voor nieuwe bestuurders