Nieuw! Online inwerkprogramma voor startende bestuurders

E-learning

Inwerkprogramma startende bestuurders

Ga je binnenkort starten als bestuurder bij een van de LTO-organisaties? Wat fijn! Speciaal voor jou hebben we een compleet en veelzijdig online inwerkprogramma ontwikkeld.

Hierin vind je veel informatie die je als nieuwe bestuurder nodig hebt. We raden je als startende bestuurder sterk aan dit online inwerkprogramma te doorlopen want zo raak je bekend met de praktische zaken rondom je werkorganisatie, maak je kennis met de structuur en cultuur van LTO en krijg je meer grip op je bestuurlijke rol, taken en verantwoordelijkheden. Het programma is niet alleen nuttig als ook interactief en mooi vormgegeven. Het is afwisselend opgebouwd, zo krijg je in korte stukjes tekst informatie te lezen, maak je quizzen, vul je polls in en bekijk je video’s.

Buddy
Je doorloopt het inwerkprogramma onder begeleiding van een buddy, LTO Academie koppelt jou vanuit het online inwerkprogramma aan een buddy en dat is de voorzitter van jouw bestuur.

Inschrijving
Elke startende bestuurder ontvangt automatisch van ons een welkomstmail naar het online leerplatform, hierin zit een actie voor jou om jezelf te registreren. Na deze registratie kun je starten met het inwerkprogramma. Heb je de uitnodiging niet ontvangen en ben je wel recent gestart als bestuurder? Neem dan contact met ons op. Ook als je wat langer bestuurder bent en benieuwd naar het programma bent of graag samen met je gehele bestuur het online inwerkprogramma wilt doorlopen.

Duur programma en leersnacks
Je kunt het totale inwerkprogramma in jouw tempo in 6 maanden doorlopen. Maandelijks krijg je van ons een seintje dat er weer één of meerder micro e-learnings ofwel leersnacks voor je klaar staan. We hebben voor het online inwerkprogramma 15 leersnacks ontwikkelt. In totaal ben je er ongeveer 3 uur mee bezig verdeeld over 6 maanden. Een gemiddelde leersnack doorloop je in 10-15 minuten. 

Aanmelden

  • Toelichting: "Mijn reden staat niet in de lijst"
  • Hidden
  • Hidden

HomeTrainingen en opleidingenInwerkprogramma startende bestuurders