Vaardigheidstraining

Speechen als Obama

Speechen is een kunst, en een publiek inspirerend en motiverend toespreken waarmee je applaus opwekt al helemaal. Ook is het van groot belang dat de toehoorders door uw presentatie geraakt worden en de boodschap die u kwijt wilde door hen voor zeer lange tijd wordt onthouden. Of je nu kijkt naar de speeches van Churchill, King, Kennedy of Obama, ze gebruiken allemaal dezelfde technieken.

Tijdens deze training leer je hoe deze speech- en applaustechnieken in elkaar steken en leer je ze tijdens de training zelf gebruiken. Daarnaast trainen we u in technieken van de klassieke retorica en vertellen we het geheim van charisma.

“Wie de vorm beheerst is de inhoud meester.”  – Frits Bolkestein –

Deze Masterclass wordt verzorgd door Gijs Weenink van de DebatAcademie.  Bekijk de korte video van Eline Vedder – melkveehouder én Kamerlid – over de training. Masterclass Speechen als Obama – by Eline – YouTube

Na deze training
Heb je geleerd hoe je een inspirerende, motiverende en gedenkwaardige speech kunt houden voor een groot publiek?

Voor wie?
Voor (agrarische) ondernemers, bestuursleden en iedereen die wil leren speechen voor een groter publiek.

Programma

Onderwerpen die aan bod komen

  • Inleiding retorica
  • Hoe zorg je dat speeches motiveren en mensen inspireren?
  • Wat is charisma? Hoe sluit je naadloos aan bij het publiek?

De training start met een voorbereidingsopdracht. Dit is een oefening over het voorbereiden van een speech, inspiratie- en motivatiespeech en retorische technieken.

Tijdsinvestering voor deze training

De training begint om 13.00 uur. Vanaf 12:00 staat de lunch voor u klaar.
De dag eindigt om 17:00 uur met een borrel waarbij u nog even rustig kunt napraten.

Jouw investering

Als LTO bestuurder kun je deze training gratis volgen. Gratis betekent niet vrijblijvend! Deze trainingen kosten natuurlijk wel geld en worden bekostigd uit de contributiegelden van de leden. We gaan er daarom vanuit dat je deze training net zo serieus neemt als wij.

Bij aanmelding rekenen we op je komst. Ben je onverhoopt toch verhinderd, dan kun je je tot 48 uur voor aanvang van de training afmelden. Meld je je daarna af, dan zien we ons genoodzaakt je de arrangementskosten voor de lesdag, zijnde € 30,– excl. BTW in rekening te brengen.

Meer leren na deze training?
Dan kunnen we onder andere de volgende trainingen aanbevelen: bootcamp debatteren, training vertel je verhaal (storytelling) en de dialoogtraining.

 

Aanmelden

Naam*
Ik geef mij hierbij op voor "Speechen als Obama"
*
Hidden
Hidden

HomeTrainingen en opleidingenSpeechen als Obama