Trainingen voor agrarische vrouwen

Trainingen voor agrarische vrouwen

Agrarische vrouwen opgelet:

Wij weten hoeveel bordjes jij als agrarische vrouw hoog te houden hebt en hoe belangrijk het is om jezelf te blijven ontwikkelen. Je bent natuurlijk welkom bij al onze trainingen, maar we willen er een aantal voor je uitlichten.

 

Ontwikkeltraject Ondernemende Vrouwen.

Samen met andere agrarische vrouwen werk je aan jouw persoonlijk leiderschap. Vier modules en een individueel coachgesprek, en dit alles verspreid over een periode van zes maanden.

Meer informatie: Ondernemende Vrouwen – LTO Academie

 

Oog op rendement

Met het programma ‘Oog op rendement’ leer je de basis van het interpreteren van de cijfers binnen je bedrijf. Ook is het doel dat je door je kennis te vergroten makkelijker het gesprek aan kunt gaan met een adviseur en/of accountmanager.

Meer informatie:

Oog op Rendement – Basis (editie Gelderland). – LTO Academie

Oog op Rendement – Verdieping (editie Overijssel) – LTO Academie

Oog op Rendement – Verdieping (editie Noord-Holland) – LTO Academie

 

Vertel het verhaal (Storytelling)

In deze praktische training van een dag leer je hoe je aan de hand van voorbeelden uit de praktijk jouw eigen verhaal vertelt. Een verhaal dat alleen jij kan vertellen en vanuit waar je een gesprek kan voeren dat voorbij gaat aan het gelijk halen, maar zich richt op het zoeken naar gemeenschappelijkheid. Een gesprek vanuit je eigen kracht en niet vanuit verdediging. Dat is waar deze training storytelling je bij gaat helpen.

Vertel het verhaal – Storytelling – LTO Academie

 

HomeTrainingen voor agrarische vrouwen