Vaardigheidstraining

Introductiebijeenkomst nieuwe bestuurders – ZLTO

Als nieuwe bestuurder komt er veel op je af en heb je vast veel vragen. Hoe kan ik mijn rol het beste uitoefenen? Wie in het bestuur en ZLTO kan mij daarbij helpen? Wat wordt van mij verwacht? Hoe zit het met beleidsvorming en politieke besluitvorming en welke invloed heb ik? 

Daarom bieden we een introductiedag aan voor nieuwe bestuurders en toekomstige bestuurders die geïnteresseerd zijn in een bestuursrol.

Tijdens de introductiedag ga je in gesprek met onze directeur Kathleen Goense en de voorzitter van het bestuur Wim Bens. Alle vragen zijn welkom!

Daarnaast maak je kennis met andere nieuwe afdelingsbestuurders en natuurlijk met medewerkers van ZLTO die jou als bestuurder verder kunnen helpen om van jouw bestuursfunctie een succes te maken.

Deelnemers van eerdere edities reageerden enthousiast:

‘Top om hen te ontmoeten, maakt het makkelijker om ze te benaderen.’

‘Wat mij het meest aansprak is de benaderbaarheid van de ‘gasten’ en de openheid van de antwoorden’

‘Mooie dag, wist niet dat ZLTO zulke waardevolle trainingen aanbood!👍🏻

 

Voor wie

Bestuurders die nieuw zijn en nog hun weg zoeken in bestuurswerk, evenals toekomstige bestuurders die geïnteresseerd zijn in een bestuursrol.

Ben je al wat langer bestuurder maar was je nog niet in de gelegenheid deze introductiedag bij te wonen? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom.

Wanneer en waar

Dinsdag 26 november 2024 van 10:00 tot 16:15 uur
ZLTO kantoor in Den Bosch

Online introductieprogramma

Naast deze introductie bijeenkomst hebben we een online introductieprogramma. Dit online inwerkprogramma helpt jou in de eerste 6 maanden als startende bestuurder.  Elke startende bestuurder ontvangt hiervoor automatisch een uitnodiging van ons. Heb je nog geen toegang en wil je dit wel? Mail ons dan via opleidingen@ltoacademie.nl.

Wij raden je aan om voorafgaand aan deze introductiebijeenkomst het introductieprogramma nieuwe bestuurders te doorlopen. Zo raak je bekend met de praktische zaken binnen ZLTO, maak je kennis met de structuur en werkwijze van ZLTO en krijg je meer grip op je bestuurlijke rol, taken en verantwoordelijkheden.

Jouw investering:
Als LTO bestuurder kun je al onze trainingen gratis volgen. Gratis betekent niet vrijblijvend! Deze trainingen kosten natuurlijk wel geld en worden bekostigd uit de contributiegelden van de leden. We gaan er daarom vanuit dat je deze training net zo serieus neemt als wij. Bij aanmelding rekenen we op je komst. Ben je onverhoopt toch verhinderd, dan kun je je tot 48 uur voor aanvang van de training afmelden. Meld je je daarna af, dan zien we ons genoodzaakt je de arrangementskosten voor de lesdag, zijnde € 60,– excl. BTW in rekening te brengen.

Aanmelden kan tot maandag 11 november 2024!

 

Aanmelden

Naam*
Hoe heb je gehoord over deze training, via welke kanalen?
Heb je vragen of onderwerpen waar je meer van wilt weten. Fijn als je ons hier even laat weten.

Jouw akkoord

*
Hidden

HomeTrainingen en opleidingenIntroductiebijeenkomst nieuwe bestuurders – ZLTO