Introductiebijeenkomst nieuwe bestuurders LTO Noord

LTO Noord introductiebijeenkomst - regio Oost

In Raalte

Vaardigheidstraining

LTO Noord introductiebijeenkomst nieuwe bestuurders – regio Oost

Als startende bestuurder komt er veel op je af en heb je vast veel vragen. Hoe kan ik mijn rol het beste uitoefenen? Wie in het bestuur en vanuit LTO Noord kan mij daarbij helpen? Wat wordt van mij verwacht? Hoe zit het met beleidsvorming en politieke besluitvorming en welke invloed heb ik? 

LTO Noord introductiebijeenkomst
Je bent van harte welkom op de introductiebijeenkomsten voor nieuwe bestuurders die we in regio Oost organiseren. Tijdens deze bijeenkomst bieden we je de gelegenheid om kennis te maken met andere nieuwe bestuurders, een regiobestuurder, een ervaren afdelingsbestuurder, de relatiebeheerder uit jouw regio en de LTO Academie.
We gaan in op hoe de afdeling zich met de lokale belangenbehartiging en andere zaken bezighoudt. Daarbij is er volop gelegenheid om uit te wisselen hoe iedereen daar tegenaan kijkt en om je vragen te stellen over je rol, taken en andere zaken.

Online introductieprogramma op ons online leerplatform
Wij raden je aan om voorafgaand aan deze introductiebijeenkomst (een deel van) het introductieprogramma nieuwe bestuurders te doorlopen. Dit online introductieprogramma helpt jou als startende bestuurder. Zo raak je bekend met de praktische zaken binnen LTO Noord, maak je kennis met de structuur en werkwijze van LTO Noord en krijg je meer grip op je bestuurlijke rol, taken en verantwoordelijkheden.
Elke startende bestuurder ontvangt hiervoor automatisch een uitnodiging van ons. Heb je nog geen toegang en wil je dit wel? Mail ons dan via opleidingen@ltoacademie.nl.

 

Aanmelden

Naam*
Mijn functie binnen het bestuur:
Heb je nu al vragen die je zou willen stellen tijdens de bijeenkomst?

Jouw akkoord

*
Hidden

HomeTrainingen en opleidingenLTO Noord introductiebijeenkomst nieuwe bestuurders – regio Oost