Vaardigheidstraining

ZLTO – Introductiebijeenkomst nieuwe bestuurders

Als nieuwe bestuurder komt er veel op je af: bijeenkomsten of vergaderingen in wisselende samenstellingen, vakjargon als het gaat om ruimtelijk beleid, de structuur van de regionale en landelijke LTO-organisaties en de lijnen met andere besturen binnen de organisatie. Daarom bieden we een introductiedag aan voor nieuwe bestuurders.

Online inwerkprogramma op ons online leerplatform
Voorafgaand aan deze introductiedag doorloop je ons online inwerkprogramma voor nieuwe bestuurders. Dit online inwerkprogramma helpt jou in de eerste 6 maanden als startende bestuurder.  Elke startende bestuurder ontvangt hiervoor automatisch een uitnodiging van ons. Heb je nog geen toegang en wil je dit wel? Mail ons dan via opleidingen@ltoacademie.nl.

Het inwerkprogramma is voor alle nieuwe bestuurders verplicht! Zo heb je al een goede basis over onze missie, visie, vakjargon, onze bestuurlijke organisatie, werkorganisatie en vakgroepen.

Je bent van harte welkom in ons mooie pand in Den Bosch waar je veel van de geschiedenis van ZLTO tegenkomt. Tijdens de introductiedag ga je in gesprek met onze directeur Kathleen Goense en de voorzitter van het bestuur Wim Bens. Alle vragen zijn welkom! Daarnaast maak je kennis met andere nieuwe afdelingsbestuurders en natuurlijk met medewerkers van ZLTO die jou als bestuurder verder kunnen helpen om van jouw bestuursfunctie een succes te maken.

Ben je al wat langer bestuurder maar was je nog niet in de gelegenheid deze introductiedag bij te wonen? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom.

Meer leren na deze training?
Bekijk dan onze programma’s of vaardigheidstrainingen. Je vindt deze op volgorde van datum in het overzicht.

Aanmelden

Naam*
Vul hier de datum in waarop je wilt deelnemen
Ik geef mij hierbij op voor "ZLTO - Introductiebijeenkomst nieuwe bestuurders"
Heb je nog vragen en/of opmerkingen (bijvoorbeeld dieetwensen)?
*
Hidden
Hidden

HomeTrainingen en opleidingenZLTO – Introductiebijeenkomst nieuwe bestuurders