Online leerplatform

LTO Academie heeft een online leerplatform voor het maken micro e-learnings ofwel leersnacks. Met dit platform faciliteren we jou als bestuurder, medewerker, lid of agrarisch ondernemer in je persoonlijke en bestuurlijke ontwikkeling. Je hebt met het maken van de e-learnings geen reistijden en je bepaalt zelf op welk moment je wat wilt leren.

We hebben hierin het volgende te bieden:

Online Introductieprogramma voor startende bestuurders
We weten dat er als nieuwe bestuurder veel op je af kan komen. Daarom heeft LTO een introductieprogramma met e-learnings voor startende bestuurders ontwikkelt. Dit programma gaat je helpen een vliegende start te maken in je nieuwe rol. Benieuwd naar meer informatie over het inwerkprogramma? Leer er hier meer over, je kunt je hier ook aanmelden.

e-learnings en praktijkopdrachten
Continue ontwikkelen we voor het online leerplatform thema gestuurde e-learnings. Deze e-learnings duren maximaal 20 minuten. Daarnaast is het zo dat je voorafgaand aan een training een praktijkopdracht in de vorm van e-learning maakt. Vanuit de uitnodiging voor je training word je dan doorverwezen naar het online leerplatform.

Benieuwd naar ons online leerplatform?
Meld je aan en schrijf je in via onderstaand formulier en registreer je.

Aanmelden (e-learnings)

  • Toelichting: "Mijn reden staat niet in de lijst" (rol, organisatie en reden toegang)
  • Ik wil de volgende e-learning gaan maken:
  • Hidden
  • Hidden

HomeTrainingen en programma’sOnline leerplatform