Ondernemer

‘Alles oké?’ Voor sociale bestuurders

Wil jij ook een simpel gebaar kunnen maken om een wereld van verschil te maken? Wil je ook weten op welke manier je er voor iemand kan zijn? En wil je weten hoe je als afdeling of bestuurslid iemand kan laten voelen dat je aan hem/haar denkt en er voor hen bent? Schrijf je dan

Ondernemende Vrouwen seizoen 2024-2025

Een vrouw die woont op een agrarisch bedrijf is van vele markten thuis. Bovendien vervult ze vaak veel rollen. Cruciale rollen denken wij.

Speechen als Obama

Presenteren is een kunst en sinds de coronacrisis is veel digitaal geworden. Juist bij die digitale meetings zijn de presentatievaardigheden van de spreker nog veel belangrijker geworden.

Geld en spaarpot

Financiële basistraining: Oog op Rendement

Ken je dat moment? De accountant of de boekhouder legt de cijfers van het afgelopen jaar uit, hij noemt een paar termen zoals liquiditeitsontwikkeling, leencapaciteit en wat andere kengetallen. En jij bent de draad eigenlijk al kwijt, terwijl de anderen aan tafel blijkbaar weten waar dit over gaat.

Presenteren (editie Staphorst)

Het wordt van je verwacht en je ziet ertegenop: het geven van een presentatie. Welke informatie geef je? Hoe zorg je ervoor dat je presentatie interactief wordt? Hoe sluit je aan bij je toehoorders? In deze training leer je hoe je presenteert op een manier die bij je past en die je publiek boeit.

Financiële verdiepingstraining: Oog op rendement

Als je op zoek bent naar meer verdieping over de cijfers van je bedrijf, dan is deze cursus wat voor jou. Je hebt de basiskennis in huis en wilt daar nog meer over leren.

Vergroot je invloed met de kunst van het vragen stellen.

In deze training leer je hoe je in gesprekken vragen kunt stellen die helpen om dieper te kijken, om de kern boven tafel te krijgen en te onderzoeken waar het nu echt om draait. Dit helpt je te verbinden met de ander.

Workshop Data Science

‘Zwemmen in data, maar snakken naar informatie’. Ken je dat? Deze workshop geeft een duidelijk inzicht van alle stappen die nodig zijn om de bedrijfsdoestellingen te vertalen in concrete Data Science-projec

Leer hoe termijnmarkten werken

Termijnmarkten worden gebruikt als informatiebron of als instrument om risico’s af te dekken bij grote prijsstijgingen of -dalinge