HomeTrainingen en programma’s

Trainingen en programma’s

Bekijk hier ons aanbod trainingen en programma’s. Gebruik de filters aan de linkerkant om sneller te zoeken of neem even de tijd om het complete aanbod te bekijken.
Je kunt een filter instellen op het soort training dat je zoekt of op het thema dat je aanspreekt.
Zoek je een training die er niet tussen staat? Stuur dan een mail naar info@ltoacademie.nl. We helpen je graag!

4 resultaten

Effectief lobbyen en netwerken

  • Lokale en regionale bestuurders
  • Fysiek Bij Aaltje aan de Linie, Zegheweg 49, 3931 MR Woudenberg

Beter je belangen behartigen, zorgen dat er naar je geluisterd wordt? Dat begint met goede relaties, weten met wie je aan tafel zit en het opbouwen van een netwerk. Deze training is een must voor iedere bestuurder.

Effectieve lobby via social media

  • Lokale en regionale bestuurders, Agrarische ondernemers
  • Online via Zoom

Is er over een maand een belangrijk moment zoals een debat, een rapport of een brief van een gemeente, waterschap, provincie of kabinet? Dan kun je je achterban/leden/stakeholders via digitale communicatie nu alvast jouw verhaal laten zien. In deze training leer je hoe je dat doet.

Omgaan met weerstand

  • Lokale en regionale bestuurders
  • Fysiek De hooilanden, Slagsteeg 20 Bennekom

In deze tijd van grote veranderingen laten steeds meer mensen hun mening horen. Tegenstellingen lijken wel groter dan ooit. Als bestuurder maar ook als agrarisch ondernemer zit je er soms middenin. Hoe kom je van weerstand naar medestand? Hoe zorg je ervoor dat er echt naar je wordt geluisterd? Hoe pak je je communicatie aan en hoe verbeter je samenwerking met mensen en organisaties die anders denken? Daar gaat deze training over.

Wegwijs in lokale besluitvorming (2 daagse training)

  • Lokale en regionale bestuurders
  • Fysiek Moeke, Oude Barneveldseweg 98, 3862 PS Nijkerk

In deze training leer je hoe het lokale politieke besluitvormingsproces in elkaar zit en hoe je lokale politieke besluiten positief kunt beïnvloeden. We hebben in dit programma belangrijke bestuurlijke smaakmakers uitgenodigd: Commissaris van de Koning, Gedeputeerde, Burgemeester, (hoofd-)bestuurder van één van de LTO organisati